Hírek

A TOYOTA ismét lenyűgöző bemutatókkal készül a Párizsi Autószalonra

A jövő héten kezdődő Párizsi Autószalonon egy exkluzív kialakítású félköríves területen állít ki a TOYOTA. A kiállítás ezen belül több, témakörök szerint jól elkülönülő részre tagolódik. A TOYOTA a sajtót, a rajongókat és a látogatókat október 2-14 között várja a Párizsi Autószalon 4-es csarnokába. 

Az egyik stand az új mobilitási megoldásokról és a tervezett innovációkról szól, a neve: Start Your Impossible, azaz „Vágj bele a lehetetlenbe!”. A második terület a GAZOO Racinggel közösen a Toyota sporttevékenységét ünnepli. A harmadik a Toyota új modelljeit mutatja be, ahol a legújabb öntöltő hibrid járművek állnak a középpontban.  

A klasszikus, standon tartott sajtókonferenciát merőben új, digitális formátum váltja fel. Bármikor megnézhető online a standon vagy a kiállítás más területein, sőt bárhol másutt a világon.

A digitális sajtókonferencia Dr. Johan Van Zyl, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója rövid bevezetőjével kezdődik, amit modulokból álló interaktív rendszer követ. Ez a kiállított autókról szól, és más kulcsfontosságú üzeneteket tartalmaz. Az új rendszer célja, hogy a sajtó flexibilisebb módon, ezáltal kényelmesebben követhesse végig a sajtókonferenciát, függetlenül attól, hogy a látogató a kiállításon tartózkodik-e, vagy valahol máshol van, esetleg virtuálisan szeretné követni az eseményeket. A sajtókonferenciának saját microsite-ja lesz, emellett a Toyota Motor Europe YouTube csatornáján is nézhető lesz majd.

Két kulcsfontosságú téma kap exkluzív szerepet: a hibrid technológia és a Toyota új, világszintű egységesítési programja, a TNGA. Idén Párizsban kizárólag hibrid autókat állít ki, a kompakt Yaristól kezdve a legújabb generációs Corollákon át a RAV4 és a Camry modellekig. A Toyota világszintű egységesítési programja, a TNGA képezi a Toyota jármű- és hajtáslánc-kínálatának alapját. A TNGA több mint egy platform, sokkal inkább gépészeti és tervezési filozófia. Miközben javítja az autók menetdinamikáját, lehetővé teszi a karosszéria külső és belső formatervének emocionálisabb kialakítását is.

A standon lesz az új Corolla Touring Sport világszintű bemutatója, és itt leplezik le ennek ferdehátú testvérmodelljét is.
Az új RAV4-nek szintén itt lesz az európai bemutatója. 14 év távollét után a Camry is visszatér Európába. Éppen 20 éve, a Párizsi Autószalonon rendezte meg a Toyota a Yaris világpremierét. Az évforduló megünneplésére készült el az Y20 változat, amely szintén itt mutatkozik be. A kiállításon egy másik különleges Yaris-változat is látható aToyota GAZOO Racing által ihletett GR Sport kivitel.

Az autók mellett a Toyota a legújabb technológiai fejlesztéseit is kiállítja, így az új funkciókkal és tulajdonságokkal ellátott Safety Sense csomagot is megismerhetik a látogatók.

A Toyota GAZOO Racing területén a 2018-as Le Mans győztes Toyota TS050 Hybrid LMP1 versenyautó lesz látható, méghozzá a sokak által áhított, a csapat által idén elhódított Le Mans trófea mellett.


Az új bemutató stand és az új modellek is érdeklődők ezreit fogja ámulatba ejteni a jövő hét csütörtökön kezdődő Párizsi Autószalonon, ez a korábbi években is így volt, így biztosak lehetünk benne, hogy az idén sem lesz másképp. 

Nyitvatartás
  • Hétfő-Péntek 8.00-17.00
  • Szombat: 8.00-12.00
  • Vasárnap: Zárva
Kapcsolat

Toyota Gyöngyös - Balla Euro Kft.
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.

Telefon: 06 (37) 503-503
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 603-3530
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.