Hírek

Limitált kiadású, trendi neonsárga CH-R már nálunk is

A különleges, limitált szériás kiadású neon lime színű Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL hozzánk is megérkezett!

A legújabb, neonsárga színű Toyota C-HR a Francia Alpokban tartott exkluzív JBL Snow Party-n mutatkozott be, amit a JBL rendezett világhírű DJ-k és számos híresség részvételével. Az egyébként is sikert sikerre halmozó Toyota C-HR most egyedi külsővel és exkluzív belső kiegészítőkkel érkezett a rendezvényre. A Toyota a C-HR esetében a prémium hangzás érdekében kezdetektől együttműködik a felsőkategóriás audiotermékeket gyártó JBL-lel. Nem véletlen, hogy a modell hazai bemutatásakor az egyik nemzetközileg is legsikeresebb hazai előadót, Király Viktort választotta nagykövetként a márka, aki azóta már a Toyota magyarországi hibrid nagykövete lett: https://www.youtube.com/watch?v=9SdyQVpELDk

Korlátozott példányszám

A 2000 példányban gyártott limitált szériás Toyota C-HR Neon Lime is a trendi modell és a zene közti szoros köteléket szimbolizálja. A Toyota C-HR Neon Lime modellbe egy JBL prémium hangrendszert építettek be, amit teljes körű JBL zenei élménycsomag egészít ki JBL hangszórókkal és fejhallgatókkal, valamint 6 hónapra szóló Deezer előfizetéssel.  A limitált sorozatszám erejéig már májustól Magyarországon is kapható lesz.

Egyedi stílus, egyedi tartalom

A Toyota C-HR kiélezett stílusát és széles, erőteljes kiállását még hatásosabbá teszi az exkluzív, kéttónusú Neon Lime metálfényezés, amihez kontrasztos feketére festett tető tartozik. Az autó egyébként is káprázatos kiállását matt fekete könnyűfém keréktárcsák, különleges, bumeráng formájú hátsó kialakítás és mutatós LED fényszórók egészítik ki. A kifogástalan kidolgozású, fekete színvilágú utastérben fekete bőrrel és Alcantara® kárpittal bevont sportüléseket találunk, amelyeket kifejezetten ehhez a kivitelhez készített a Toyota. A kabin kifinomultsága remekül passzol az autó dinamikus külső formáihoz.

Úgy megy, mint egy hibrid, és úgy szól, mint egy koncert!

A C-HR Neon Lime lelke a Toyota fejlett, öntöltő hibrid rendszere, ami a megtett utak több mint 50 százalékában nulla károsanyag-kibocsátással hajtja az autót – ráadásul olyan csendesen, hogy az utasok tökéletesen belefeledkezhetnek a JBL hangrendszerből áradó zene élvezetébe.

Gyöngyös

Toyota Gyöngyös
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.

Telefon: 06 (37) 503-503
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 603-3530

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás
  • Hétfő-Péntek 8.00-17.00
  • Szombat: 8.00-12.00
  • Vasárnap: Zárva
Salgótarján

Toyota Salgótarján
3100 Salgótarján, Füleki út 154.

Telefon: 06 (32) 520-640
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 475-0429

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.