Hírek

Hatalmas siker Japánban az autó előfizetéses rendszer

Júliustól a Toyota egész Japánra kiterjeszti az óriási sikernek örvendő KINTO elnevezésű autó-előfizetési rendszerét. 

Miután Tokióban remek volt a fogadtatása és egyre többen veszik igénybe az új rendszert, a cég az országos bevezetés mellet döntött. Ebből az alkalomból a választék egy új modellel, az Európában nem forgalmazott Aqua-val is bővül. Az egyelőre csak Japánban tesztelt rendszer lényege, hogy az ügyfelek nem megvásárolják, hanem 3 évre szerződve egy fix havi díj ellenében használhatják a gyártó modelljeit. A Lexus modelleket kínáló KINTO SELECT esetén a felhasználók egy szerződés keretein belül akár egymás után többet is kipróbálhatnak.

A Toyota a 2019. március elsején kísérleti jelleggel, Tokió területén nagy várakozással indította el a KINTO előfizetési rendszert. A KINTO ONE Toyota modelleket kínál, a KINTO SELECT pedig Lexusokat. A programokban kezdőrészlet fizetése nélkül, havi bérleti díj fejében juthatnak új autóhoz az ügyfelek. A havi fix szolgáltatási díj magában foglalja a gépkocsi árát, a casco biztosítás díját, a járműadót, a forgalomba helyezés költségeit, valamint a rendszeres karbantartás költségeit. Mivel a havidíj a casco biztosítást is magában foglalja, a szolgáltatás ideális megoldást jelent fiatal vagy kezdő sofőrök számára. A KINTO szolgáltatáson keresztül elérhető modellek választékát fokozatosan bővítik, a tervek szerint 2020 közepére gyakorlatilag az összes Toyota és Lexus típusú gépkocsi bekerül a programba Japánban.

Az előfizetők jelenleg a KINTO ONE esetén hat Toyota típusból választhatnak: Aqua, Prius, Corolla Sport, Alphard, Vellfire, Crown. A szerződő fél ugyanazt a modellt használja három éven át, és a fix havidíj modellenként eltérő. 

A KINTO SELECT hat Lexus modelt kínál: ES300h, IS300h, RC300h, UX250h, RX450h, NX300h. A KINTO SELECT esetében egyetlen havi díj szint került meghatározásra, azonban a járművek kívánságra hathavonta cserélhetők, így a felhasználó dönthet, hogy akár a Lexus portfólió egészen széles vertikumát kipróbálja, vagy megmarad ugyanannál a modellnél.

 

Nyitvatartás
  • Hétfő-Péntek 8.00-17.00
  • Szombat: 8.00-12.00
  • Vasárnap: Zárva
Kapcsolat

Toyota Gyöngyös - Balla Euro Kft.
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.

Telefon: 06 (37) 503-503
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 603-3530
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.